Sammenlign kviklån og lån penge i dag

Har du brug for at låne penge hurtigt? Så er et kviklån en god løsning for dig. Vi har testet forskellige udbydere af kviklån, så du nemt kan finde en løsning der passer til dit behov. Du kan læse om hvert enkelt lån og finde ansøgningsskema ved at trykke på bankens logo eller på “søg nu”. Sådan kan du hurtigt og enkelt anskaffe dig et lån i dag. Opdateret maj 2017.

 

Søg og få et tilbud, der viser rente og andre vilkår.
 

Du kan søge flere forbrugslån, og derefter vælge det bedste tilbud.
 

Det er gratis at ansøge om forbrugslån.

Hvad er et kviklån?

Mange udbydere tilbyder kviklån, og det adskiller sig fra både forbrugslån og minilån, fordi du har mulighed for at søge og få godkendt lån i løbet af kort tid. Hvis du ansøger om lånet i bankens åbningstid, får du svar indenfor en time.

Oftest er afbetalingsperioden kortere med et kviklån – gerne så kort som 30 dage. Dette varierer dog fra udlåner til udlåner. Princippet er, at du problemfrit skal have udbetalt penge på din konto og samtidig kunne afbetale dem hurtigt igen.

Er der nogen forskel på et kviklån og et hurtiglån?

Hvad er et kviklån

Svaret er enkelt – nej, det er der ikke. Det er to forskellige ord for samme type lån. Det er et lån du kan søge med kort svartid.

Fordelen ved kviklån er, at du hurtigt har pengene på hånden, og du frit kan bruge dem til hvad du ønsker. Har du eksempelvis lyst til at købe en ny sofa, men du har ikke råd til at betale det hele på én gang? Her kan du benytte dig af et kviklån og afbetale det når du får løn igen.

Læs også: Hvad er forskellen på forbrugslån, kviklån og SMS-lån?

Hvornår får jeg pengene ind på min konto?

Har du øjeblikkeligt brug for penge, er det naturligt, at du ønsker, at pengene kommer ind på kontoen så hurtigt som muligt. Får du indvilget et kviklån, går der som regel 1-2 bankdage før du har pengene på din konto. Du kan se hvilke banker der tilbyder lån på dagen i vores kviklånssammenligning.

Hvor meget kan jeg låne?

Det varierer fra bank til bank. Mange banker vælger at begrænse sig til et lavere beløb, men nogle banker lader dig låne helt til op 350.000 kroner. Alle udlånere tilbyder forskellige fordele og betingelser, så det kan betale sig at undersøge hvilke behov der passer til dig. Det kan du bruge vores sammenligning af kviklån til!

Hvorfor vælge et kviklån?

Kviklån er til dig som har behov for penge nemt og hurtigt. Udbydere af kviklån er blandt Danmarks hurtigste udbetalere af lån, og sørger for, at du hurtigt får de penge du har behov for – helt uden sikkerhed. Når man låner uden sikkerhed, betyder det, at du ikke behøver at pantsætte ejendele eller stille med en kautionist, når du skal optage lån.

Denne type lån er god, hvis du skulle støde på uforudsete udgifter eller har behov for hurtige penge af andre årsager. Om pengene skal bruges til en ferie eller til at betale regninger, er helt op til dig.

Det er desuden lovpligtigt at oplyse om ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), hvilket gør det nemmere at sammenligne kviklån. På den måde kan du se hvilket kviklån er bedst og hvilket der passer til dit formål.

Det smarteste du kan gøre, er at søge mere end ét kviklån. Når du søger et kviklån, vil du modtage et uforpligtende tilbud – og først her vil du få den endelig rente, som kommer til at være gældende for dit lån. Ved at søge flere forskellige steder, kan du sammenligne renter og vilkår ved lånene, og derefter vælge det lån, der giver dig de bedste betingelser.

Læs også: Hvad er ÅOP

Relevante artikler om kviklån