Guide til det bedste kreditkort 2021

Credi™ har testet og sammenlignet en række forskellige kreditkort i søgningen efter dét kort, der tilbyder de bedste fordele i de forskellige situationer. Nedenfor finder du en oversigt over de kreditkort, vi har testet, og som vi har kåret til de bedste kreditkort anno 2020. Teksten er opdateret pr. april 2021.

 
Du får hurtigt svar på din låneansøgning.
 
Ved behov kan du søge på flere kort.
 
Du får en nem oversigt over de bedste kreditkort.

Kriterier for testen – sådan kårer vi det bedste kreditkort

I denne test har vi sammenlignet kreditkortenes forskellige fordele og ulemper. Vi har rangeret kreditkortene ud fra, hvilket der har klaret sig bedst i testen.

Kreditkort – gratis lån med rentefri kredit

anmeldelse af kreditkort

Med et kreditkort kan du omkostningsfrit låne penge i en begrænset periode. De fleste kreditkort giver dig afdragsfrihed i helt op mod 45 dage, op til en vis sum.

Vil du have mest muligt ud af dit kreditkort – uden at betale noget for det – bør du betale hele dit udestående beløb inden forfaldsdatoen, og ikke kun minimumsbeløbet. Betaler du kun minimumsbeløbet, løber der renter på det resterende lånebeløb.

Bruger du kreditkortet på smart vis, kan du opnå rabatter og fordele via kortet. Et kreditkort kan også meget passende bruges som en økonomisk buffer i hverdagen.

Kreditkort med bonusser, rabatter og cashback

Der findes mange kreditkort med fordele i form af bonusser, rabatter og cashback. Det indebærer, at du får noget til gengæld for at bruge kortet i tillæg til den rentefrie kredit, når du handler med dit kort.

Kreditkort såsom Bank Norwegian Visa tilbyder dig bonuspoint, når du handler med kortet. I det øjeblik du har optjent nok bonuspoint, kan du bruge pointene til at betale for flybilletterne – som del af en helt almindelig handel.

Andre kreditkort giver dig såkaldt cashback (pengene tilbage). Det indebærer, at du får tilbagebetalt en vis procentdel af den sum, du handler for, i faktiske penge.

Kreditkort med rejseforsikring

En anden stor fordel er de kreditkort, der har en integreret rejseforsikring. Denne forsikring gælder så længe, du har betalt 50% eller mere af transportomkostningerne til din rejse, og det er et både mere trygt og billigere alternativ til en helårs rejseforsikring.

Det varierer fra kort til kort, hvad rejseforsikringen dækker, ligesom de enkelte kort kan samarbejde med forskellige forsikringsselskaber.

Mere trygt at betale med kreditkort

Vidste du, at det er mere trygt at betale med kreditkort end et almindeligt bankkort? Forestil dig, at du køber en vare på nettet og betaler med dit kreditkort, men ikke modtager varen. I denne type situationer kan du klage direkte til udbyderen af kreditkortet (banken, der har udstedt kreditkortet) og få dine penge refunderet.

Køber du flybilletter, og går selskabet konkurs, kan du ligeledes få tilbagebetalt dine penge, hvis du blot har købt billetterne med dit kreditkort – også hvis du bliver snydt. Vi anbefaler, at du bruger dit kreditkort til køb af varer og diverse tjenester.

Relevanta artiklar om kreditkort