SMS-lån – udbetalt på dagen

Har du behov for et mindre lån? SMS-lån er en af de hurtigste og nemmeste måder at ansøge om lån, hvor du undgår unødvendigt papirarbejde og dermed forkorter ventetiden. Vi har lavet en sammenligning af forskellige SMS-lån, for at give dig en oversigt over, hvilke udlånere der bedst passer dine behov. Læs om hvert enkelt lån og find ansøgningsskemaer ved at trykke på bankens logo eller “søg nu”. Opdateret april 2021.

 
Søg og få et tilbud, der viser rente og andre vilkår.
 
Du kan søge flere forbrugslån, og derefter vælge det bedste tilbud.
 
Det er gratis at ansøge om forbrugslån.

Hvad er SMS-lån?

Hvis du ikke har erfaring med SMS-lån, kan det være vanskeligt at gennemskue hvad tekstbeskeder(SMS) har med lån at gøre. Et SMS-lån minder meget om et kviklån, som i princippet giver dig svar på din låneansøgning samme dag. Forskellen på SMS-lån og kviklån er, at du kan ansøge om et SMS-lån, ved at sende en SMS til den udlåner du ønsker at låne fra.

Ved at benytte vores sammenligning af SMS-lån, kan du hurtigt og enkelt finde den udlåner der passer bedst til dine behov. På den måde bliver låneprocessen meget enklere, og du kan hurtigt få tilfredsstillet dine lånebehov.

Læs også: Hvordan vælges det rigtige forbrugslån?

Fordele ved SMS-lån

sms-lån

En af fordelene ved SMS-lån er, at du får pengene ind på din konto kort tid efter du har ansøgt. Du slipper for langsommelige processer for at få indvilget lån i banken, da du nemt kan søge om lån mens du er på farten.

Med et SMS-lån kan du låne penge uden at stille sikkerhed. Det betyder at du ikke behøver at pantsætte dine ejendele eller stille med en kautionist, for at få indvilget et lån. I banken skal man som regel begrunde et lån med sikkerhed, men med et SMS-lån kan du bruge pengene akkurat som du vil.

Dette er derfor en løsning for dig, som behøver penge så hurtigt som muligt, og som ønsker at gøre ansøgningsprocessen enkel og ligetil. Dit lån er kun et par tastetryk væk! Vi anbefaler, at du søger hos flere forskellige udbydere. På den måde kan du sammenligne dine tilbud og se hvor de kan give dig den mest fordelagtige rente. Det er helt uforpligtende at søge!

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget du kan låne med et SMS-lån varierer fra udlåner til udlåner, men generelt er lånebeløbet lavere end ved eksempelvis et forbrugslån eller et kviklån. Som regel kan du låne mellem 500 og 5000 kroner.

Du har, med andre ord, stor fleksibilitet med et SMS-lån, selvom beløbet er mindre end ved andre lån. En fordel ved at beløbet er lavt, er, at det derfor er nemt at afbetale på kort tid. Det er lettere at have oversigt over et mindre lån, sammenlignet med et stort forbrugslån på 500.000 kroner.

Læs også: Hvad er forskellen på forbrugslån, kviklån og SMS-lån?

Hvorfor vælge et SMS-lån?

Som sagt er SMS-lån til dig, som ønsker en enkel låneproces og som har behov for at optage et lån i dag. Hvad end årsagen til lånet er en overskredet regning eller et godt tilbud på flybilletter, er det kun dig der behøver at tage stilling – du kan nemlig bruge pengene på akkurat det du ønsker dig. Der er ingen som stiller krav til, hvad pengene bruges på!

Krav til dig som låntager

Det er forholdsvis enkelt at få indvilget et SMS-lån. Kriterierne for at få indvilget et lån varierer dog ofte fra udlåner til udlåner, men følgende punkter er fællesnævner ved de fleste SMS-lån:

  • Du skal være gammel nok

  • Du skal have en bestemt årlig indtægt

  • Du skal have et fast arbejde

Har du derfor tænkt dig at ansøge om et SMS-lån, kan det derfor være en god idé at undersøge, om alle punkterne gør sig gældende for dig. Som regel er aldersgrænsen for SMS-lån 18 år, og indtægtskravene kan variere. Er der derfor nogle af punkterne du ikke indfrier hos den pågældende udlåner, kan det være en mulighed at undersøge andre udlånere, da ikke alle stiller samme krav. Du kan eventuelt tage kontakt for at få indvilget et SMS-lån. På Credi.dk er det enkelt at finde og sammenligne disse krav.

Vi anbefaler, at du søger hos flere forskellige udlånere, for at sikre dig de bedste vilkår for SMS-lån. Ansøgningerne er nemlig uforpligtende, og det er først efter du har fuldført ansøgningen, at du modtager tilbud med de rentesatser og betingelser som er gældende for dig.

Relevante artikler om SMS-lån